Lakforsegling

Uanset hvilken bil du ejer, er en veludført lakforsegling altid en god ide. Lakkens vigtigste funktion er nemlig at beskytte den underliggende plade mod rust.

Desuden giver lakken bilens visuelle lyskraft. Find et autoriseret keramisk coating center på keramisk-coating.dk nær dig, og få din bil lakforseglet. Vi står til at hjælpe dig med at passe godt på din bil, så du kan få mest muligt glæde ud af den.

Lakforsegling – pas godt på din bil 

Lakken på din bil udsættes dagligt for påvirkning fra sol, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og andet. Det betyder, at overfladen bliver mere mat, og samtidig sidder snavs også lettere fast. Dette øger altså risikoen for rustangreb og gør din bil svær at holde ren. Derfor er en lakforsegling en rigtig god ide, da det lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak. På den måde kan du passe rigtig godt på din bil

  • Optimal glans over en længere periode
  • Let at rengøre løbende
  • Smuds afvisende
  • Beskytter den originale lak
  • Beskytter mod vaskeridser
  • Beskytter mod UV lys (Sollys)

Vælg keramisk coating til forsegling af din bil

Hos Hinnerup Bilcenter udføres forsegling ved brug af keramisk coating. Læs mere online på hjemmesiden her.

Der er massevis af gode grunde til at vælge en lakforsegling her hos os, og vi har selvfølgelig sørget for at kunne tilbyde nogle meget attraktive priser til dig. Du kan trygt overlade din bil til os uanset, hvilket mærke eller type bil du kører rundt i. 

Andre opgaver udføres på timeløn fra kr. 610,-