Enkeltstående opgaver

Hos Hinnerup Bilcenter tager vi også af enkeltstående opgaver.
Vi kan skræddersy en pakke som passer perfekt til din bil og dit behov.
Her er et udvalg af produkter og services vi tilbyder, skulle det du har behov for ikke være på listen
så kontakt os endeligt eller benyt kontaktformularen her på siden.
Enkelte opgaver

normal

bil

  • INDVENDIG BEHANDLING
  • Støvsugning af kabine inkl. almindelig rengøring kr. 695,-
  • Støvsugning af kabine inkl. afrensning og behandling af plast, samt rudepolering kr. 1095,-
  • Komplet klargøring af kabine, inkl. rens og imprægnering af sæder og måtter kr. 1695,-
  • Sæderens – 1 sæde kr. 300,-
  • Sæderens – 5 siddepladser (derefter Kr. 180,00 pr. sæde). Lettere plettede og snavsede stofsæder. Renses med specialprodukt der også desinficerer kr. 1095,-
  • UDVENDIG BEHANDLING
  • Manuel almindelig bilvask med voks fra kr. 375,-

FIND DINE SVAR HER

Hvad vores kunder ofte spørger om

Skulle der ikke væres svar på dit spørgsmål her, så kontakt os gerne.

Din bil bliver udsat for lidt af hvert på grund af det skiftende vejr, og dermed får bilen generelle brugsspor på grund af syreregn, saltning om vinteren, stenslag, UV-stråler som skader lakken m.m. Solen falmer også vinyl og læder, og når vejene saltes, går det ud over bilens rustbeskyttelse.
Alt dette er med til, at din bil hurtigere bliver slidt og mister værdi, derfor er det en god investering at vedligeholde og pleje sit køretøj, så bilen fremstår ren og ny, og værdien dermed bliver bevaret.

Selvom bilen er ny skal man beskytte de mest udsatte dele for at holde den i en flot stand så længe som muligt. Vi tilbyder løbende vedligeholdelse for at bevare bilens tilstand gennem årene.

Hinnerup Bilcenter udfører alle former for behandlinger blandt andet højtrykrens, afrensning af fælge, pletfjernelse, forsegling og indvendig m. trykluftsrengøring efterfulgt af støvsugning samt komplet sæde og måtte vask med desinficerende og imprægnerende produkter.

Hinnerup Bilcenter er din garanti for høj service og kvalitet indenfor bilpleje. Vi tilbyder dig de samme services, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Vi anvender produkter af højeste kvalitet for at sikre, at bilen opnår det bedste resultat, og dermed ikke tager skade i behandlingsprocessen. Vi anvender højtryksrens til motorrum, dørkanter og alufælger. Lakken afrenses for tjærepletter og flyverust, inden bilen poleres.

Der findes en lang række polér- og lakforseglingsmidler i handelen til gør-det-selv brug. Og lad os én gang for alle slå fast, at ingen af disse midler løser problemerne.
I bedste fald bliver alle partiklerne, der én gang er kommet ned i porerne blot kapslet inde, og fortsætter nedbrydningen. Samtidig fyldes porerne op med polérmidler, og lægger du til sidst en voksfilm over hele bilen, kan du se frem til en kortvarig glansperiode.

DITEC er og bliver den eneste originale løsning på effektiv lakkonservering. Og DITEC er kun for professionelle, specialuddannede glasmagere. Uden at fortabe os i detaljer kan vi sige, at det tager en hel arbejdsdag, at gi’ din bil en DITEC-behandling. Den skal gennem 5 forskellige behandlinger med hvert sit kemikalie.

Ja naturligvis.
Den indvendige behandling udføres ligeledes med højkvalitetsudstyr, så resultatet bliver unikt. Med vores trykluftsrengøring formår vi, at foretage en ekstrem grundig rengøring af kabinen også af de svært tilgængelige steder.

Derefter foretager vi en grundig støvsugning af sæder, tæpper og andre tekstiler og en komplet sæde og måttevask med et desinficerende og imprægnerende produkt. Vinyl og tekstil behandles med hver sin smudsafvisende væske, for at sikre et længere og holdbart resultat.

Det akn være rigtig svært at svare på uden at have set bilen.
Der er naturligvsi forskel på en sprit ny bil fra forhandleren og en bil der gennem flere år ikke er blevet behandlet korrekt.
Derfor er det altid en rigtig god ide at tage kontakt til os så vi kan vejlede på den bedste måde mulig.

Ja naturligvis.
Gennem vores store netværk af kontakter, kan vi altid finde den bil du lige står og mangler. Vi har normalt en håndfuld biler stående, men skulle der være et eller andet specielt, så tage en snak med os.

1
Book en tid hos os lige nu
2
Din bil får en 5 stjernet behandling
3
100% Garanti og tilfredshed