Lakforsegling med DITEC

Uanset hvilken bil du ejer, er en veludført lakforsegling altid en god ide. Lakkens vigtigste funktion er nemlig at beskytte den underliggende plade mod rust.

Desuden giver lakken bilens visuelle lyskraft. Find et autoriseret Ditec center nær dig, og få din bil lakforseglet. Vi står til at hjælpe dig med at passe godt på din bil, så du kan få mest muligt glæde ud af den.

Lakforsegling – pas godt på din bil 

Lakken på din bil udsættes dagligt for påvirkning fra sol, vaskeridser, trafik, nedbør, mekanisk slitage og andet. Det betyder, at overfladen bliver mere mat, og samtidig sidder snavs også lettere fast. Dette øger altså risikoen for rustangreb og gør din bil svær at holde ren. Derfor er en lakforsegling en rigtig god ide, da det lægger sig som et beskyttende lag oven på bilens eksisterende lak. På den måde kan du passe rigtig godt på din bil

  • Optimal glans over en længere periode
  • Let at rengøre løbende
  • Smuds afvisende
  • Beskytter den originale lak
  • Beskytter mod vaskeridser
  • Beskytter mod UV lys (Sollys)

Vælg Ditec til lakforsegling af din bil

Vi giver 9 års systemgaranti på Ditec lakforsegling på nye biler (hvis den er under 12 måneder gammel) og garanterer, at glansen bevares under hele garantiperioden. Intervallet for vedligeholdelsesbehandling er 18 måneder. Vedligeholdelsesbehandlingen fjerner belægninger på lakken samt ridser heri. Samtidig opbygger den en beskyttende belægning for maksimal holdbarhed, som skaber værdi for din køreglæde.

Der er altså massevis af gode grunde til at vælge en lakforsegling her hos os, og vi har selvfølgelig sørget for at kunne tilbyde nogle meget attraktive priser til dig. Vi er nemlig Danmarks største kæde inden for bilpleje med serviceniveau og kvalitet i topklasse. Du kan derfor trygt overlade din bil til os uanset, hvilket mærke eller type bil du kører rundt i. 

DITEC lakforsegling på personbil – Inkl. polering og en dybdegående rens i lakken fra kr. 3.300,-

Andre opgaver udføres på timeløn fra kr. 535,-

Adresse

Hinnerup Bilcenter
Læsøvej 9A
8382 Hinnerup

CVR: 28681887

Åbningstider

Mandag – Fredag
08:00  – 16:00 

Lørdag – Søndag
Efter aftale

Find Hinnerup Bilcenter