Fælgebehandling med DITEC

Det har altid været et problem at holde bilens fælge rene og pæne, da bilens bremser danner et fint bremsestøv, som let fæstner og brænder sig ind i fælgen. Denne behandling løser dette ved at forsegle fælgens ydre og gøre den tættere.

Bremsestøv

Det har altid været et problem at holde bilens fælge rene og pæne, da bilens bremser danner et fint bremsestøv på dine alufælge, som let fæstner og brænder sig ind i fælgen. Denne behandling løser dette ved at forsegle fælgens ydre og gøre den tættere. Hos Hinnerup Bilcenter kan du få udført fælgbehandling på din bil, så du kan lette vedligeholdelsen og rengøringen. 

  • Smudsafvisende
  • Professionel behandling
  • God holdbarhed
  • Ingen kemicalier efterfølgende ved rens
  • Let at rengøre
  • Lang holdbarhed

Polering af alufælge med DITEC

Behandlingen af fælge giver fælgen en smuds- og vandafvisende overflade med god holdbarhed. Efter behandlingen behøver man ikke længere anvende stærke rensemidler m.m. til fælge. I stedet for er det nok med milde rengøringsmidler i kombination med højtryksrens. Ud over, at rengøringen bliver lettere, er det også godt for miljøet. Det er en rigtig god løsning at få fælgbehandlet dine fælge.

Som regel behandler vi fælgens yderside, men hvis hjul og fælg indleveres løse, kan vi også behandle fælgens inderside. Før behandlingen gør vi naturligvis først fælgen klinisk ren. Det er altså en form for fælg renovering, som får dine fælge til at fremstå som nye i længere tid. 

Adresse

Hinnerup Bilcenter
Læsøvej 9A
8382 Hinnerup

CVR: 28681887

Åbningstider

Mandag – Fredag
08:00  – 16:00 

Lørdag – Søndag
Efter aftale

Find Hinnerup Bilcenter